Odoo - Voorbeeld 1 voor drie kolommen

Zit je in het middelbaar, en ben je gefascineerd door alles wat te maken heeft met de ruimte? Dan kan je terecht bij de Gentsters, de jongerenwerking van de Volksterrenwacht Armand Pien. Wij zijn tevens ook de Gentse afdeling van de JVS, de Jongerenvereniging Voor Sterrenkunde. Bij vragen kan je altijd terecht bij JVSGentster@gmail.com.

Jeugdcursus

Starten doe je met een cursus astronomie op jouw maat. In 5 lessen leer je heel wat bij over het heelal, het zonnestelsel, de Zon, de Aarde, de Maan, de sterren, ruimtevaart, weerkunde en telescopen. Daarnaast zijn er bijkomende waarnemingsavonden gepland.

Meer informatie over de jeugdcursus


Tweewekelijkse bijeenkomsten

Op het programma staan boeiende uiteenzettingen over interessante fenomenen uit de sterrenkunde en ruimtevaart. Verder wordt er al eens geknutseld, en een spel of quiz komen zeker ook eens aan bod. Verder zijn er ook uitstappen en waarnemingsavonden gepland.

Heb je de jeugdcursus al gevolgd, en wil je graag samen met andere jongeren nog meer leuke dingen bijleren over sterrenkunde en ruimtevaart? Dan is de jeugdwerking van Volkssterrenwacht Armand Pien iets voor jou! Twee keer per maand op zaterdagavond komt de jeugdwerking samen in de lokalen van de volkssterrenwacht.

Meer informatie over de bijeenkomsten

 

Nieuws

Eerste bijeenkomst: het nieuwe werkjaar is alvast goed ingezet, lees hier meer over onze eerste bijeenkomst, mét link
naar Fien haar hemeljournaal zodat je de waarneemhoogtepunten van het komende jaar niet vergeet.

Gentiliakamp: deze zomer is Gentster samen met onze Brugse vrienden van JVS Vigilia op kamp geweest naar het pittoreske Champagne in de Oostkantons, lees hier meer over onze avonturen!